Το θερμόμετρο δείχνει 7 βαθμούς Κελσίου και 42 δρομείς είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα σκοτεινά μονοπάτια του Κορυλόβου Δράμας. Μερικοί απο αυτούς δοκιμάζουν πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, άλλοι έχοντας γνωση της διαδρομής λόγω συχνής προπόνησης στα συγκεκριμένα μονοπάτια είναι πιο εγκρατείς και κάποιοι άλλοι... ήρθαν για να ξεπεράσουν τα όρια τους. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, σου ευχόμαστε καλή ξεκούραση, σε ευχαριστούμε που μας τίμησες με την παρουσία σου και ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα!

Στα αποτελέσματα του αγώνα τώρα: 
Στην πρώτη θέση γενικής κατάταξης ο Παντελής Τσάννης με τον εκπληκτικό χρόνο των 20' & 19''.
Στην δεύτερη θέση, δύο δευτερόλεπτά πίσω, ο Γιάγκου Πέτρος με χρόνο 20' & 21''
Και στην τρίτη θέση, ο Μηλιαράκης Εμμανουήλς με χρόνο 21' & 36''. (νικητής του δώρου LA SPORTIVA)

Στην κατηγορία των γυναικών: 
Στην πρώτη θέση η Τσακίρη Ραφαέλλα με χρόνο 24'. (νικήτρια του δώρου LA SPORTIVA)
Στην δεύτερη θέση η Γαβριηλίδου Δέσποινα με χρόνο 24' & 23''.
και στην τρίτη θέση, η Γιάντσιου Μαρία με χρόνο 26' & 46''.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά την εταιρία BAIRAKTARIS MARBLE για τα αναμνηστικά μαρμάρινα έπαθλα των δρομέων που για πρώτη φορά έχουν σκαλισμένη και τη θέση κατάταξης τους, κάτι που τα κάνει μοναδικά για τον καθένα απο τους 42 τερματίσαντες δρομείς. 

Και τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν μέχρι τελους καθώς και όλους όσους στήριξαν ένα ακόμη #verticalRUN.

Ραντεβού του χρόνου! Καλές προπονήσεις!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2018

                                      

 

verticalRUN: Distance 1.1km D+ 250m the first half of June! //  La version Noire:  Distance 3.5km D+ 300m the second half of November -  at night!!